hytteformidling

Søk opp ditt feriested

 • 452 Kilefjorden, Evje
  Hytte 452 Kilefjorden i Evje & Hornnes kommune. Setesdalen, Evje og Hornnes kommune kjent som en meget interesant og spennende område for utforskning av mineraler. Distriktet er også kjent for sine mange gruver. Noen er fortsatt tilgjennelige for pulikum. Hytten befinner seg ved Kilefjorden, godt utgangspunkt for fiske og naturopplevelser nær Otra. I eldre dager gikk jernbanetraséen nedenfor hytta. Nå lokalvei inn i hytteområdet som befinner seg litt sør for Kilefjorden camping. Kommunene Evje, Froland o
 • 496 Hestheivn. 8 B, Panorama. Bortelid
  En unik beliggenhet i fjellheimen med fri vid utsikt. Kort vei til flere fiskevann. Mulighet for rolige spaserturer i merket løypenett hele året. Vi tror dette kommer til å bli en hytte du gjerne vil komme tilbake til når du planlegger din ferie i Bortelid. Bortelid har også egen butikk. Ingen støyende restauranter eller serveringssteder. Kort sakt fred og ro for hele familien. Velkommen til fjells.
  Hund ikke tillatt
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 560 Alpinvegen 63. Ski in/out Bortelid
  Rett ved alpinanlegget. Ski in/out. Bortelid sentrum. Flott feriebolig med god standard rett ved alpinanlegget og skitraseen.  her er alt i gangavstand fra boligen. Alpinanlegget, butikken, drivstoff og ladestasjon. Og ikke minst skiløypene starter og ender her for mange. Sitt på terrassen og følg med på ungdommene i alpinbakken.
  Hund ikke tillatt
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 602 Ski in/out. Rundatjønna 1. Hund ok. Bortelid
  Hytte 602 Drømmehytten med fjellhage på Bortelids topp. Ski in/out. Rundatjønna 1 i Bortelid i Åseral kommune, Agder i sør-norge. Fantastisk beliggenhet på en halvøy ut i vannet. Sitt og pris frokost og se ørrettens lek i vannet ved hytteveggen. Solrikt og sentrumsnært på Bortelids topp. Dette er en hytte som man lett forelsker seg i og ønsker å tilbringe mye tid i og ved. Ord er vanskelige å finne som gir hytten er rettferdig omtale.
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 601 Hotellhøgda 53, Centrum Bortelid. Hund ok. Wifi. Bortelid
  Plass til familier på inntil 4 personer.En leilighet som ligger kort vei fra alpinbakken. Praktisk og grei leilighet i første etasje. Alt på ett plan. Passer svært bra for en familie som ønsker nærhet til alpinbakken og Bortelid sentrum. 4 sengeplasser fordelt på ett sov med dobbelseng, ett med køyeseng. Leilighet med utsikt mot Bortelidtjønna og hotellet.
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 597 Skiløypevn 31, Badstue/jacuzzi
  Velkommen til fjell eldoradoet Bortelid. Dette er ett av tre skisteder i Åseral kommune og det største. Flott alpinanlegg i sentrum av Bortelid. Også skitrekk på bakkenivå for de minst. Butikk er der også. Alpinanlegget har innholdsrik varmestue. Bortelid er svært populært vinter som sommer. Mange flott skiløyper. Og om sommeren god turløyper. Velkommen til fjells. Om sommeren kan vidda opplevelse uten ski. For den fiskeglade frilufts person er her mange muligheter. Ett rimelig overnattingsalternativ til
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 596 Stedjeroten 24, B.Skiarena
  En av Bortelids mest sentrale hytter, bare et steinkast fra flombelyst skiløype og alpinanlegget. Fra spisebordet kan man sitte og se rett bort på familietrekket i alpinanlegget. Veldig praktisk for småbarnsfamilier.
  Hund ikke tillatt
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 595 Panoramavn. 87, Bortelid
  Bortelid en familieattraksjon som mange foretrekker å bruke. Nettopp fordi de har tilrettelagt for barnefamilier. Det både i løypenett og alpinbakker. Og sommerstid er løypenettet flott turstier her i fjellheimen. Og bor du i Bortelid sommerstid så er det innenfor 90 minutters kjøretid du finner de fleste attraksjoner mellom Arendal og Flekkefjord på kysten. Og i innlandet Evje og videre oppover Setesdalen. Vi anbefaler dere å bruke litt tid på de ulike visit sorlandet, Setesdalen etc. for å få full oversik
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 594 Panoramavn.102, badstu, Bortelid. Hund ok
  Hytte 594 er en kvalitetshytte. Badstue. Beliggende på Bortelid i Åseral, Agder. Kvalitetstid og rolige dager er et must for familieferie på fjellet. Sommer som vinter kan Bortelid tilby flott turterreng, deilige familiedager og muligheter for fjellaktiviteter. Alt i en familievennlig setting. Velkommen til Agders ferieperle i Åseral. Spesielt hører vi mye go ord om det barnevennlige skitrekkbåndet, plasert på bakken gir det selv de minste mestringsfølelse.
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 527 Hytte Hotellvn. 25. Hund ok. Bortelid
  Skiinfo om Fjellparadiset Bortelid. Løypenettet på Bortelid består i dag av 120 km med oppkjørte løyper. Alle de fire hoved sløyfene har sitt startpunkt ved skisenteret hvor det også er parkering. Alle løyper blir hyppig preparert for både skøyting og klassisk stil. Klikk på løypenavnene under for å mer informasjon om de ulike løypene. NB! Mobildekningene er varierende i deler av løypenettet, så husk å alltid melde fra hvor du går. Løypekjørerne ønsker alle en strålende sommer og oppfordrer alle til å hold
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 549. Skiløypevn17. Badstue Bortelid
  En flott beliggende hytte med kort vei til skiløyper for tur ski. Ca 3 km til Alpinanlegget. Høyt og solrikt plassert i terrenget.God parkering til 2 biler. Bortelid er et familie eldorado og barnevennlige skiløyper og alpinbakke venter de små. I tillegg kan vi andre også få de utfordringer vi måtte ønske i løypenett og bakker. Butikk er det også her oppe.  Alle våre hytter tilbyr gratis fiskekort i leieperioden.
  Hund ikke tillatt
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 606 Rundatjønna 24.Hund ok. Bortelid
  Plass til familier på inntil 6 personer. Wc. Bad med hyttedusj, v/k-vann. Effektiv under enkle forhold. Liten terrasse fremfor hytta.  Rett ved flott fiskevann sommertid. Skiløypene går rett forbi hytta, ca 10 m fra hytteveggen. Ca 200m til alpinbakken. Utflukter sommer som vinter byr på gode rekreasjonsmuligheter. Ca 250m å gå fra felles parkeringsplass. Passer godt for familier som er vant til norske hytter i fjellheimen. Velkommen til skiopplevelser, eller kanskje en fisketur sommertid. Våren er flott
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 524 A-V Hola 104, Boblebad. Bortelid
  Passer godt for familier på 6-8 personer. Bortelid er kjent for sin vakre natur. Ypperlig til fotturer om sommeren. Og mange gode skiløyper vinterstid. I tillegg kommer barnas skitrekk og alpinbakken. Høst markedet er også en stor attraksjon. Velkommen til en god fritids opplevelse sommer som vinter i en kvalitets leilighet med mye sol.
  Hund ikke tillatt
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 518 Fossbrottet 72, Bortelid Bortelid
  Beliggenhet og standard er det som gjør at hytten fremtrer som meget familievennlig for en liten eller større familie på inntil 6 personer. Velkommen til en opplevelseshytte som gir ferie året gjennom. Bortelid fjellheim er full av muligheter. Jakt og fiske.
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 514 Rundatjønna 17, Bortelid Bortelid
  Med fantastisk flott beliggenhet på Bortelid i Åseral kommune, Agder. Hele året kan der ferieres på Bortelid. Vinteren er sklieelskernes eldorado. Vår, sommer og høst er naturen som kaller til fiske, jakt og naturopplevelser i fleng. Kom og opplev fjellet ca 1,5 times kjøring fra Arendal, Kristiansand og Mandal. Våre danske gjester er i Bortelid ca 5 timer etter at de forlater Jylland og Hirtshals. Velkommen til en flott ferie i den vakre norske fjellheim.
  Hund ikke tillatt
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 510 Hotellvegen 43, Bortelid. El-bil lader. internett Bortelid
  510 Familieleilighet på Hotellhøgda med kort vei til butikk, drivstoff, el bil lading, badestrand (sommer) og alpinanlegget. Oppkjørte skiløyper rett nedenfor leiligheten. Flott familieleilighet i Bortelid sentrum. Dette er en trivelig leilighet i Bortelid sentrum. Leilighet har 2 etasjer og ligger i enden av ett leilighetskompleks. Terrassen går rundt hele leiligheten.
  Hund ikke tillatt
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 505 hytte.Viamyrvegen 14. Bortelid fjellgrend Bortelid
  Bortelid fjellgrend er et helt nytt felt i 2020. Denne flotte familiehytten på ca. 80 m2 ligger vakkert til og sentralt til i forhold til skiløyper, alpinanlegg og sentrum i bortelid.
  Hund ikke tillatt
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 499 Grønaliavn. 41 Bortelid panorama. Hund ok. ski in/out. Bortelid
  På toppen av Bortelid finner du denne kvalitetshytten. Familievennlig beliggenhet rett ved skiløypene. Og med kort vei ned til alpinanlegget med skitrekk og mange muligheter for store og små. Vi vil gjerne nevne barnetrekket. Her kan de små virkelig få utfolde seg uten å oppleve høydeskrekk. Da det er plassert på bakkenivå. 
  Hund ikke tillatt
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
  Pris for bestilt periode
 • 604 Panoramavn. 47, Bortelid, hund ok.
  Velkommen til en avstressende hyggelig ferietur i vakre Bortelid. Alle våre hytter har gratis fiskekort. Godt med fisk i vannene rundt Bortelid. Vi ønsker ikke at det røykes inne i hytten. Bortelid ligger en god times kjøring nord for Kristiansand.    NB. Noe støy fra pågående arbeid må påregnes sommeren 2020.
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 616. Ski in/out. Stubben 15, B.Skiarena
  Leilighetens plassering gjør den svært attraktiv for glade skientusiaster. Kort vei til skitrekket og alpinbakken. Ellers i året byr fjellet på mange flotte naturopplevelser. Jakt og fikse, bærturer. I Bortelid kan man også tilby sightseeing pr helikopter. Mange muligheter. Løypetraseene gir god atspredelse på ski om vinteren og flott turløyper om sommeren. Alle våre hytter tilbyr gratis fiskekort i leieperioden.
  Hund ikke tillatt
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • Klikk her for bruksanvisning!

  Velkommen til Agderferie. Finn frem til objektet du ønsker å leie ved å velge  aktuelt fylke øverst i menyen. Velg så kommune og sted. Når du har gått gjennom ingressen, velger du gå til annonse for å få frem hovedannonsen og mulighet for booking. Prisliste under teksten i annonsen. Gå så inn på kalenderen.
  NB: Viktig for nettbrett og mobiltlf booking. Når du har funnet frem datoene. klikker du reserver. Da kommer du inn i bestillingsskjema. Her må du scrolle nedover til du ser vinduene for innskrivning av navn, adresse etc.  Dersom du ikke scoller nedover vil det se ut som om der ikke er noen plass for innskrivning av personinfo. Og dermed vil ikke bookingen gå gjennom. Sjekk også våre last minute tilbud :-)

  Er du i tvil, ta kontakt med oss.
  satu@bortelidservice.no Mob. +47 950 47 679  eller +47 948 41 200
  odd@hytte-utleie.no eller tlf. 456 18 210

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Postadresse

Agderferie AS
Boks 9032
4696 Kristiansand

Telefon

Odd  +47 456 18 210
Lone +47 402 83 502
Satu +47 950 47 679

Email

odd-v@agderferie.no
s
atu@bortelidservice.no 


Innhold © Agderferie AS. Webdesign © 2020 Web Norge.